Uh.. Nånting?

Jag tänkte skriva en massa inflytelserika och inspirerande ord om denna veckas helg, och om festen ute i ingenstans som jag och Mr.Anderson var på. Men jag har ta mig tusan ingen som helst lust att slösa min tid på det. Är fortfarande på grymt dåligt humör så jag drar väl ut och letar äventyr någonstans. Men jag hoppas verkligen att du lyckades hitta något dolt skämt i det här inlägget och fick dig ett litet skratt ändå. Om inte annat så kanske du nu tar dig tid att kolla ordentligt efter ett subliminelt meddelande. Vem vet? Du kanske hittar dig själv, och lite lycka på vägen!

Här är iallafall Dagens klipp!

(Ps: Det finns inget gömt meddelande)


Det tog grymt lång tid att komma på en rubrik, så jag tänker bara skriva någonting sånt här.. Så får ni nöja er med det helt enkelt!

Har så otroligt dåligt med idéer idag, så jag tror nästan att rubriken kommer bli längre än råtexten. Fast nu borde jag väl ändå ha överträffat den? Inte så svårt egentligen om man bara sitter och skriver lite random grejs.. Så här kommer lite mer random saker i form av en roman.

Ur boken: Ett Lite Slumpartat Liv.
Av: Johan Lindqvist.

Kapitel 1: Den Sjunde Dagen.
Söndag, ack denna långsamt växande söndag. Timmarna står stilla som en fet människa i munkavdelningen. Men jag vet, att inom icke lång tid så kommer dessa timmar att rinna ut mellan mina fingrar. Ty jag håller på att somna framför datorn.

Kapitel 2: Framtiden Närmar Sig.
Jag vet att jag borde, men klarar jag det?
Jag vet att jag vill, men skall jag?
Jag vet att jag måste, och då finns ingen återvändo.
Ack, så mycket det tär när man äro tveksam över vem man skall ringa.

Kapitel 3: En Dag av Gåtor.
Jag känner att inspirationen är bortkastad och glömd i ett hål av ren senilitet. Ty jag har glömt bort otaliga mängder med idéer under dessa minuter jag skrivit detta inlägg. Och det är dags att avsluta detta diktande och återgå till en lite friskare tillvaro.

Nu blev det ju inte någon speciellt lång roman.. Men allvarligt, hur många kapitel kan man egentligen skriva om en dag när man varit vaken i 1 timme?

Men nu skippar vi iallafall finsnacket och tar till lite "skitigare" språkval.
Ey, checka in Dagens "fucking" klipp för fan! Nä, sådär kan man ju inte skriva... Jag skulle gärna radera det men jag orkar inte trycka på backspace tangenten. Här är Dagens klipp!


Nytta före... Nä.. Jag gillar ju att ha kul!

Men nyttighet är ju bra iallafall. Så därför sitter jag och dricker en Bonaqua Emotion! Med en himla massa vitamin E.. Och det passar ju bra, eftersom jag just idag kände att jag behövde stärka mina celler litegrann. Och nu är det säkert någon som sitter i förtvivlan och tänker att "Nej, men herregud! Dom där flaskorna har ju skickats genom hela världen och förstört miljön bara för att hälla lite vatten i en flaska!" ... Aa, det kanske dom har. Men nu tror ju inte jag direkt att dom kommer sluta med det bara för att jag bestämmer mig för att rädda världen genom att inte köpa en helt onödigt flaska för 12:- (plus 1:- pant) och kanske riskera att mina celler förtvinar på grund av brist på E vitamin!
Så släpp det...
Hur som helst (lägg märke till att jag bytte stycke) så har jag idag tränat 2½ timmar, och det känns.. Skulle nämligen resa på mig efter en god skål müsli, och till min förtvivlan så kunde jag inte stödja på vänsterbenet. Så det kändes ju lite sådär.. Men nu sitter jag iallafall i en skön stol och skriver i Das Blogg.

Och här kommer helt enkelt Dagens klipp denna Onsdag den 11 November 2009.


Lite tidsfördriv!

Sitter här för mig själv, funderar över livet. Funderar över universum, tiden... Och vart allting för mig, antagligen mot toan om en stund för nu har jag fått i mig en väldans massa juice. Men hur som helst, nu är det dags att släppa alla funderingar! Men.. om vi aldrig funderade, vart skulle vi då vara i samhället? Antagligen på något bättre ställe som i en stor hoppborg eller något! Det skulle ju vara jävligt schysst! En gigantisk hoppborg för folk på upp till 200 kg! Jag skulle nog aldrig sluta hoppa! Iallafall, om man inriktar sig på alla de viktiga frågorna i livet.. Vem låg bakom 9-11 attackerna? Vad är meningen med livet? Vad händer om man inhalerar Pop Rocks tillsammans med Coca Cola? Men det är nog trots allt bäst att släppa alla frågor och göra det enda rätta.. Ta en kebab. Tänk om alla i världen kunde bara gå.. och ta en kebab? Ingen skulle ju ha ett enda problem! Jaa, världen är orättvis. Men gör vi något för att förändra det? Bortsett från att starta en massa fonder och insamlingar och internet sidor och dokumentärer och ett och annat skolprojekt? Nej, inte ett ****!! Och på tal om något helt annat så är ju svininfluensan i farten nu! Ja, nu! Och den är "svin"farlig! (hahaha) Så jag föreslår att alla vaccinerar sig på direkten! Visst, det är 8 asiater som har dött i den under loppet av 10 år. Och så har en 3 åring utan något som helst immunförsvar fallit offer.. Och ja visst vaccinet har dödat ungefär dubbla mängden människor på grund av allergiska reaktioner, men det är väl bara bagateller? Hoppas att den här lilla texten har gett dig ett nytt perspektiv på livet och kanske fördrivit en minut eller två i ditt själviska, egocentrerade lilla liv.

Det var allt för mig denna Fredag den 6 november 2009.
Jag vill som vanligt avsluta med Dagens klipp som inte har ett dugg med något seriöst att göra.
Antagligen as kul om man har spelat Silent Hill, det har inte jag. Här kommer det!


Ni visste ju att det skulle hända.

Jag sa ju att jag skulle lägga upp lite bilder från maskeraden så här är dom helt enkelt! ;)

Kanske inte en sån person man vill fastna på kort med, men det är ju ändå allas våran Markus! Även i verkligenheten är Hjärter Dam och Alice dödsföraktade fiender. Men en aning mindre fruktade, eller i Alice fall mer.
Kanske inte en sån person man vill              Även i verkligheten är Hjärter Dam
fastna på bild med, men det är ju                och Alice dödsföraktade fiender.
ändå allas våran Markus!                            Bara lite mindre fruktade, eller
Coolisch hursomhelst!                                 i Alice fall mer.

Finns inte så mycket att säga, dom stirrar mest på en tills man blir vansinnig. Och när man väl vänder sig, så äter dom upp ögonen på en. Jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva detta fenomen. Denna varelse tyckt kunna konsumera otroliga mängder alkohol utan att bli röd om näsan.
Finns inte så mycket att säga, dom           Jag vet verkligen inte hur jag ska
stirrar mest på en tills man blir                  beskriva detta fenomen.
vansinnig. Och när man minst anar           Denna varelse tycks kunna konsumera
det, så äter dom upp ögonen på en.         otroliga mängder alkohol utan att
.                                                                  bli röd om näsan.

Så här gick det till, katten försökte äta upp musen. Men musen gav katten på truten. Efter åtskilliga klagomål från grannarna tillkallades polis. Nu sitter musen på mental institut och katten går den gröna milen. Ja vem har inte sett den här bilden tidigare? Stålmannen räddar en ensam dödsängel och gör sig reda för ett pök.
Så här gick det till, katten och musen        Ja vem har inte sett den här bilden
Bråkade jämnt. Efter åtskilliga                  tidigare? Stålmannen räddar en ensam
klagomål från grannarna tillkallades          dödsängel och pumpar sig för ett ligg!
polis. Nu sitter musen på mental institut
och katten går den gröna milen.

Nu kan man ju fråga sig hur en sådan grupp kunde anlända tillsammans. Men det är nog bäst att släppa det helt och gå vidare med vardagen.
Nu kan man ju fråga sig hur en sådan
grupp kunde anlända tillsammans.
Men det är nog bäst att släppa det
och återgå till vardagen.

Och det var allt denna Måndag den 2 november 2009.
Om ni inte vill ha ett Dagens klipp utöver alla bilder? Klart ni vill det, här kommer det!


RSS 2.0