Bakis?.. På en fredag?...

Jaa så är det faktiskt... Jag är bakis, och det är fredag. Men hur går det ihop? Ja, det är antagligen frågan du ställer dig själv just nu. Och ärligt talat så har jag inte en aning, men jag anar att Micke kan ha smugit i några roofies i saften igår?.. Det låter ju lite som Micke beteende. Eller en annan anledning skulle kunna vara för att jag blev så grymt besviken på filmen vi såg igår kväll, X-Men Origins: Wolverine. Ingenting stämde ju överens med serierna! Och eftersom att jag kallar mig själv ett Marvel fan så blev jag väldigt irriterad på hur filmen urartade sig. Riktigt RIKTIGT dåligt av filmtillverkarna... Kanske skulle lära sig någonting om det man gör en film om? Men nu ska vi vara positiva! Imorgon är det maskerad och det ser vi verkligen fram emot! Och jag kan ju inte skriva vad jag ska vara, för tänk om någon kommer in och får för sig att läsa det här? Nää det går ju inte för sig. Jag vill ju ha min slowmotion entré och slå alla med häpnad! Men det kommer nog upp en bild eller två på bloggen efter helgen! Och så vill jag avsluta det här inlägget med att tacka mina sponsorer och kanske en rörmokare eller två!

Här är Dagens klipp, och kom ihåg! Du kan aldrig ta något ett steg för långt, bara för kort!


Rubrik

Bläää och ugh!! Och det är fan allt jag tänker skriva denna eländigt jobbiga lördag!

Kolla på Dagens eländiga klipp för fan!


Så var vintern här.

Just det, och snabbt gick det. Tog typ 3 dagar att gå från linne vänligt till "jacka, mössa, handskar, kängor och halsduk annars fryser jag ihjäl och blir hittad här djupfryst om 256 år väder". Cyklade nämligen till gymmet igår, och jag tänkte såklart vara macho (macho macho maaaan!) och cykla utan handskar... Det var dumt, eftersom att vid det laget jag kom fram så hade man nästan kunnat misstagit mina fingrar för att vara inte speciellt goda glasspinnar.
Så det blir väl till att klä sig ordentligt idag, eller inte gå ut alls... Och det ska jag minsann inte göra på ett tag!
Angående något helt annat, så har jag nu kommit på 4 nya låtar att lära mig på Trille! Simple Plans 2 låtar Perfect och Your Love Is A Lie. Och även låtarna Over It med Rufio, och Sitting Wishing Waiting med Jack Johnson. Så det är väl bara att börja öva. Har ju inte träning förrän ikväll så nu ska vi göra det mesta av dagen.
Och nu har man ju faktiskt inte festat på ett tag... typ 2 veckor. Så det börjar väl våras snart igen hoppas vi!
Så länge någon orkar hålla upp en fest och bjuda in lite udda folk, som mig själv kanske?

Och det var allt för mig denna Onsdagsmorgon den 14 oktober 2009.
Men gråt ej, för här kommer Dagens klipp!


En helt vanligt rubrik!

Blogg blogg blogg blogg blogg
Det här är min blogg, den håller mig sällskap när jag ska blogga
Blogg blogg blogg blogg blogg
Min blogg den är röd och svart och grå och luktar inte juice!

Aa.. så kan det låta om man skriver en låt om en blogg. Men det är inte det jag är här för att göra.
Nu har jag suttit här och diskuterat lite med Nina om varför man inte kan skicka olika lukter/odörer via mail?..
Ett smell-mail, kan vi säga. Det vore ju ett genombrott! Vad är det för mening med att skicka rosor på mail till någon man tycker om när man inte kan lukta på dom? Och vad är det för mening med att skicka ett hat mail om inte mottagaren får känna på lite pappersbruk? Ja frågorna är många och här kommer svaret!
Så nu vill jag alltså att alla som läser det här går in på www.luktografen.se och laddar hem den nya SmellMySmell Client 2.1 ... Ett litet steg för mänskligheten! Och ett stort steg för näsan!
Nä här kan jag ju inte sitta och tänka på olika dofter för mig själv! Dags att gå och lukta på någonting i kylen!

Och här är alltså Dagens klipp! Även fast det faktiskt är kväll! Herregud vad knäppt...


Kreatinmonohydrat, farliga grejer.

Nä, speciellt farligt är det väl egentligen inte. Om man borster från från att namnet "Kreatin" låter som något sorts sprängämne.. Och då får man även bortse från det faktum att det på burken står att kreatin är till för personer som vill träna "explosivt". Så man blir ju lite skitnödig.. Aa, jag menar det. Man blir nämligen väldigt dålig i magen av det här pulvret från h¤%vetet. Så jag har varit uppe i 30 minuter och har redan vart på toa 2 ggr.. Det ville antagligen inte vissa veta, men nu fick ni det! Så haha på er...
Nej men allvarligt, återupptog ju mitt kreatin missbruk igår så nu ska jag ta 4 tsk om dagen i fyra dagar för att sedan ta 2 om dagen tills burken är slut. Det är bara hälften av vad man ska ta egentligen men min "kost coach" tyckte inte jag behövde så mycket.. Hur som helst så måste jag nu träna fyra dagar i rad, det är väl inget konstigt sådär men grejen är ju att jag tränade 2 dagar innan jag började också.. Så med dubbelpass på boxningen inkluderat så kommer det alltså efter noggranna uträkningar bli 8 pass den här veckan... Och det kan ju vara lite jobbigt.
Men, vill man ha det så får man kämpa för det!
Hur som helst så kommer denna dag att bestå av gym och sedan inte en aning, men ringer väl antagligen någon ^^ ...

Och det var tyvärr allt jag orkade skriva för tillfället, men vet ni vad?
Nä inte jag heller, men kolla Dagens klipp iallafall!
Och ärligt talat, jag valde inte endast det här klippet för humorns skull ;)RSS 2.0