Jahaja, antar att ni är här för att läsa min blogg?.. Ja, jag ska inte göra er besvikna!

Hejsan, tjena, tjoho, morsning, tjingeling! Nej vänta.. Ta bort det sista! ... Hej iallafall! Nu är det ju så att ni antagligen sitter och suktar efter att få läsa min otroligt roliga blogg igen! Och har antagligen redan börjat? Om ni inte hoppade in just HÄR av någon anledning... Ni kanske drogs till de stora bokstäverna och fina färgerna som jag skrev för 81 bokstäver 20 mellanslag och 3 punkter sen. (Exakt en stund sen faktiskt) Om det nu var så, så kan ni lika gärna fortsätta läsa här, för det första var ändå inte speciellt intressant. Fast nu när jag väl sa att det inte var så intressant så blev ni ju såklart intresserade och skuttade tillbaks till de första raderna för att läsa och se om det faktiskt var så ointressant som jag påstått i tidigare argument eller om jag faktiskt ljög er rakt upp i ansiktet (eller via webben) som den omoraliska och i allmänhet elake individen jag är! Och på tal om det så måste jag klippa mig.. Jag kan ju inte gå runt och se ut som... en snubbe som inte har klippt sig! Så det är väl helt enkelt på tid att jag tar fram saxen och börjar svinga runt i huvudet litegrann! Så får vi se om jag fortsätter vara mitt rikligt (Nej inte riktigt, rikligt) snygga jag, eller om jag kommer se ut som Erik & Mackan med sina fulhetsfaktorer sammanfusade med Willem Dafoe! Men det är ju såklart inte möjligt.
Ses fram emot just nu: Green Day i Götet och Hovefestivalen i Norge! Blir nog en grym sommar!

Här har ni Dagens klipp! Mitt favoritklipp från How I Met You Mother! Enjoy!
Och bara så ni vet så har jag suttit ett tag och fifflat med HTML koder för att få den här krångliga videon i exakt rätt storlek, bara för er skull!


Jag måste tydligen blogga!

Ja, så är det! Jag blir tvingad, och emot min egen vilja dessutom! Sitter här hos Mr.Andersson med honom och för kvällen, Diddi the snubbe. Vet inte varför, men hon han är kille ikväll. Vi sitter och snackar om att Diddi har ett vindkraftverk i källaren som drivs av en fläkt. Ha ha ha... kul. Nej.. Men hur som helst, idag är det 2 veckor och 1 dag sedan jag senast bloggade. Det är ju lite segt, men jag måste ju vara säker på att alla har läst mitt förra inlägg! Men det är ju lite svårt att veta när INGEN KOMMENTERAR något! Era sura egocentrerade gamar! Ni kanske ska tänka lite på folk som är lite mindre lyckligt lottade. T.ex barnen i Africa, cancer offer och folk som heter Johan Lindqvist och försöker bidra med att folk får fly iväg en liten stund från verkligheten och kanske anstränga sig till ett skratt eller två genom ett oerhört engagerat och överambitiöst bloggande! Så vad säger ni? Skippa den där sista muffinsen och den där påsen med M&M's från ICA och skicka en hundring till allas våran hårt bloggande Bloggmeister!

Och nu när du kanske fått en lite bättre syn på livet. Så tar vi och kollar på Dagens klipp! Här kommer det!


RSS 2.0