Uppföljare! (Varning! Detta inlägg kan ha inslag av vissa degraderande ordval riktat mot en och annan folkgrupp eller kultur, namn och personuppgifter utesluts på grund av legala skäl)

Likt en uppföljare, swooshar jag in med storm! Och gör antagligen alla besvikna... Så det får helt enkelt bli en trilogi, för alla vet ju att 3:an alltid är mycket bättre än 2:an!

Har ju inte ens besökt eller haft en tanke på att tänka på min "blogg" på mer än 2 månader. Det har ju vart (Och är fortfarande) sommar! Klandra mig inte... Det har antagligen hänt grymt mycket sen senast, och jag ska väl försöka sammanfatta det lite snabbt.

Det viktigaste, vi har ju varit i NORGE igen!! Sanslöst jävla underbart land! Och vilken jävla grymn festival! Inte riktigt lika grymma band som förra året men vafan.. Muse, Paramore, Atreyu, Vampire Weekend och A Day To Remember! Det var väl dom som var mest värda att nämna!.. Sjukt trevligt iallafall. Och så har det ju inte varit helt tråkigt hemma i lilla tråkiga Sverige! Njae, man har ju iallafall några "helt okej" vänner här som faktiskt ibland kan lyckas se till att dagen inte blir helt meningslös. Ni vet vilka ni är och ni vet att jag inte var helt seriös när jag sa att ni är "helt okej" .. Ta det som en komplimang eller ta det som 2 komplimanger!

Och nu sitter ni såklart och undrar "Men vad i helskotta ska han göra resten av sommaren då??" ...
Kanske inte, men jag tycker om att låtsas som att någon bryr sig! ;)
Och jag vet inte vad som händer exakt, men måste ju ta en tur till Skara, och någon sorts Boda Borg! Och så var det tal om Gotland. Och kanske Götet? (Göteborg, för alla imbecilla dårar där ute) Just det, ni läste rätt era små råttor där borta i Sveriges västra Kapital! Vi kanske ses när ni minst anar det!
Och när man ändå är där, varför inte ta en tur till Halmstad och titta till småfolket där? (Jo, det heter småfolk!.. Pysslingar, dvärgar och västlänningar låter så kränkande!) Ni vet även ni vilka ni är, och ni kan rätt vad det är få en telefonkatalog i bakhuvudet. Nej då, jag kastar inte telefonkataloger på folk. (Om dom inte behöver numret till Borås brandkår förstås)

Och så ett stort tack till alla vänner här i Eskilstuna!
Ett jättejubel för alla norrmän borta i allas vårat lilla Norge och alla norrmän/norskor som gjorde festivalen så grym!!
Och till folket borta i Gbg och Halmstad, vi ses förhoppningsvis snart!
Ha partyhattarna redo!

Och till sist så måste jag bara säga: Måk? (Måke, Måke, Måke! Nöjd nu? ;P ) ..
Det låter ju inte klokt! Vem fan kom på det ordet?.. Jäkla norrmän..!

Och lilla bloggen, tala om varför! (Balalalajka!)
För det är festiiivaaaaal!!

Dagens och månadens klipp! Ha det kjempe GÖTT!!


RSS 2.0