Dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter dopparedagen.

Eller så kan man även kalla det dagen före nyårsafton! Och nu har jag ju sagt att det skulle komma in ett litet inlägg innan vi övergår till vårat lite fräschare årtionde. Och nu kan jag ju lika gärna passa på när min käre vän Markus Lindstein står i duschen och svalkar sin slanka kropp. (Ha ha ha...)

Hur som helst, så blir det till att som vanligt (vet inte om jag kan säga det eftersom jag faktiskt inte firat där på 2 år) fira nyår hemma hos Mr.Andersson. Men det blir nog en great uppföljare! Speciellt eftersom jag nu faktiskt har en jävla lust att festa! :D Vet inte riktigt om det är för att jag ska fira med många av mina trevliga vänner, för att det är ett nytt årtionde, för att det kanske blir ett (nu kom Markus ut ur duschen spritt språngande naken och viftar lite med sina privata delar... Väldigt mysigt) ja... Tillbaka till ämnet.. För att det kanske blir ett underbart år fyllt av löften, passion och äventyrliga resor! ..... Eller så är det helt enkelt för att jag har en otroligt god flaska Pepino som väntar hemma.. Antagligen det senare nämnda..

Men det ska nog blir intressant... I s'pose, som man kan skriva om man försöker vara cool och hitta på nya slang. Och nu har jag slut på ord, så jag önskar er helt enkelt ett gott nytt år och ett fabulöst årtionde! 

Och som vanligt så kollar vi in Dagens klipp! =)

Gott nytt år!


Längtan, förväntan och förhoppningar!

Ja nu är ju julen här, och om 2 ynka dagar är det julafton. Så spännande! Vad ska man få? När kommer tomten i år? Ska någon som vanligt gå ut och köpa tidningen och missa tomten? .....
Ja om det ändå vore så, nu är det ju faktiskt lite tråkigt att julafton inte känns alls lika kul längre.. Lite trist att växa upp. Det är ju ändå bara en dag med den lilla släkten på min mors sida.. Hade gärna gjort något annat men man kan ju inte göra den lilla speedade kärringen till mormor besviken :P Men en sak som faktiskt fortfarande är helt okej (inte som förut men fortfarande helt okej) ... Det är ju faktiskt Kalle Anka (eller ja, det är ju något man orkar plåga sig igenom iallafall) ... Eller som dom säger i Danmark, Anders And. Hur många länder är det egentligen som firar julen med Kalle Anka?

Men det var allt för idag, lägger upp ett nytt inlägg innan nyår!
Kolla in Dagens juliga klipp!


Jul och stojj och stå. Och julskinka, såklart!

Och så var man tillbaks igen efter en viss torftig period. Sitter här i både lycka och sorg. Sorgen är ju såklart därför att boxningen är slut för säsongen. Men lycklig är jag, har nämligen precis ätit årets första julskinka! Och det var så in i h**vete gott! Man hade ju dock önskat att det var lite mer julstämning, men jag antar att lite skinka i datorns sken får duga. Hade jag hunnit tänka på det så hade jag ju kunnat återskapa min och Mickes lilla bravad för att få det lite mysigare..
Och ni som inte förstår vad jag menar kan ju alltid klicka på denna lilla text.

Men till lite allvarligare saker, tänkte ringa Meka imorgon och kolla hur dom har det med personal. Har ju nämligen fått ett tips av en boxar kollega om att dom har mycket att göra för tillfället. Så det är bara att ringa då! Även om jag HATAR deras så enormt störande reklamfilm!

Två killar sitter i en bil.
-Prisvärt? Garantier? Nånting, nånting, nånting.
-Yes siribaa.. (Aa, det är iallafall så jag tycker det låter)
-Låter smart!
-Låter smart? Det ÄR smaaeeöört.

Så stört irriterande människa! Hade han varit här så hade jag ritat en smiley (sur såklart) i pannan på honom och skickat honom till Irakistan... Så fort jag varit och köpt frimärken.

Nä, nu tycker jag det räcker med nedvärderingar och diskriminering etc.
Så nu avslutar vi det här med ett glatt humör och kollar på Dagens klipp! Enjoy!


RSS 2.0