Nytt ljud, ny inspiration!

Hej hopp och sånt! Sitter för tillfället hemma och plinkar lite på gitarren ^^
Har ju köpt nya strängar så nu låter Trille helt himmelsk! Plus ett capo, visste nämligen inte att man behövde capo till så många låtar. Så nu är det ju mycket lättare! :D Tack förresten till Rosen som hjälpte mig byta strängar! Har märkt att jag nämner Rosen ganska ofta här.. Och alltid skriver hans namn med stort R! ... Man kanske har en hemlig förälskelse ändå?
Nu fick ni minsann något att fundera på.
Jahaja, och min dag igår bestod alltså av att sitta hemma hos Rickard och Madde och kolla på en massa filmer (Shooter, Next, Sagan om Ringen och The Hangover) och käka pizza såklart! Har käkat pizza 3 dagar i rad nu... Nu får det vara nog ett tag! Inte bra för hälsa vettu. Sant sant...

Dagens klipp är ett måste att se om man är ett Sagan om Ringen fan. Och nu lägget jag fan i mig upp 2 klipp bara för att dom hör ihop. Det är bara två av många episoder av en skara riktigt roliga dubbningar!
Det är säkert många som sett dem här men jag känner att dem måste läggas upp ändå. Enjoy!

Dead By April!!

Och gissa vilka som kommer till E-tuna ikväll! Crucified Barbara och Dead By April såklart!! Så jävla sjyst! Så vi ska väl gå hela gänget och kolla. Och innan det tänkte vi dra och käka lite, kanske american eller nåt? Var ju typ 4 år sen allihop satt på american tråkigt nog... Och käkade oss tjocka och hällde tabasco i colan till den förste person som vågade gå på toa! ;)
Riktigt underbart! Lite synd att folket alltid är så upptaget nu mera :( ...
In other news, så hittade jag ett hårstrå i min gamla chipspåse här om dagen... Och vem fan har vart och tryckt in hela huvudet i min chipspåse?... Ganska ohygieniskt måste jag säga. Den personen skulle aldrig få jobb på Rosens korvfabrik!
Och vet ni vad det tråkiga är?... Att Rosen har ju jobbat ett tag på den där korvfabriken nu, och jag har inte ens fått luktat på hans fingrar... Dålig stil Rosen! Känner mig lite sårad faktiskt.
Men det går nog över ikväll, för då smäller det! MORSPIIIIIT!!!

Och Dagens klipp är en kortis, men grymt bra ;)


Träna! :D

En ny dag och lite mer träning! :D Tränade ju 2 boxningspass igår, och sparrade första gången på väldigt länge.
Och är ändå inte trött idag! Fan allt slit börjar ju löna sig! Så nu blir det till att cykla bort till gymmet! Men har ingen träningskompis idag :( Så jag får klara mig själv.. Sen funderade jag faktiskt på att ringa Petri, honom ser man ju faktiskt inte varje dag ;P ... Och vi måste fan spela lite fotboll i helgen eller nån gång! Har inte blivit av alls i sommar! På tal om något helt annat så hittade jag en påse "cheese crunchers" igår som jag hade glömt att jag hade... Och ta mig fan, dom var fortfarande goda! Smakade som dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter dagen efter osv. ostbågar! Eller typ tuggummi med ostsmak.. Affärsidé! Mycket som ska göras nu.. Jag och Rosen har ju en massa uppfinningar på lager också.. Men det kan ju inte ta mer än en vecka att få ut allt på marknaden, men sen gäller det ju bara att vi ska ha ork också! ^^

Och om du inte tycker om Dagens klipp så har du verkligen inte min humor!! ;D


Våfflor våfflor våfflor!!

Nu håller jag alltså på att göra våfflor om ni inte förstod det. Ska bli gott, hoppas jag.
Hur som helst så är jag grymt trött på det här huset och måste fan i mig komma ut. Men antagligen blir det inte förrän 18:30 då boxningen börjar. Eller.... tuna park?... hmm kanske, kanske... Och nu kände jag så att det luktar bränt här... Så brb som man säger om man spenderar sina bästa år på msn ....................................................................................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................................................................................

Tillbaks, glömde bort mig lite där... så nu blev det en såkallad "fras"våffla! Hahahaha! Nä.. så kul var det inte.
Men hur som helst, så är jag ta mig fan grymt festsugen igen. Jag skyller på norrmännen.
Så jag får väl helt enkelt sitta och se fram emot helgen antar jag... 8-)

Dagens klipp är ett klipp från Comic-con. Riktigt roligt om man förstår det! :P
Och jag måste bara tillägga att jag gillar verkligen 3:35 i det här klippet!


Ny design ju! :D

Så,  nu sitter jag alltså hos Rosen igen och har precis designat om min blogg! Väldi väldi snygg, tack Rosen! 
Har inte skrivit något på några dagar eftersom jag varit i Stockholm och festat loss! Riktigt kul, speciellt att klättra i lekparker och åka rutschkana på fyllan! Ett kort litet videoklipp från detta äventyr kommer snart finnas på facebook. Håll koll vetja! Hade iallafall riktigt kul i Stockholm. Skönt att komma bort, ska försöka göra det igen så snart som möjligt.. Vart som helst :P ... Halmstad blir nog nästa stop! Och sedan förhoppningsvis Norge igen! 
Och dagens höjdpunkt, åka skåpbil med en asiat! Underbart!

Och jag har nog aldrig skrattat så mycket som första gången jag såg Dagens klipp!
Stockholm idag då!

Ska snart dra till gymmet och sen dra till stockholm tänkte jag. Ska bli kul! Ser som vanligt fram emot att få komma bort från Eskilstuna ett tag. Förresten, gjorde ett quiz på facebook om hur bra jag hittar i E-tuna... Och jag skulle tydligen bli taxichaffis... Borde jag ta det som en förolämpning?... Känns lite som jag blev jämförd med en polack som spenderat 2 år på att lära sig gatorna för att kunna tjäna 200 kronor (efter bensinkostnaderna såklart!) om dagen på att skjutsa runt turister. Nackdelen med det är ju att vi bor i E-tuna så det kommer ju aldrig någon hit... Och hittar man så kan man lika gärna gå genom hela staden.. Så jag får nog passa mig så jag inte slutar som en polack taxichaffis. Hur som helst... så vet jag inte vad jag ska skriva mer... Har inte kommit in i det här riktigt än... 8-)

"Dagens klipp" är helt enkelt ett måste att se! Nördig som jag är så älskar jag den ^^


How's that for a start?...

Jahapp, här sitter jag då. Andra dagen på mitt bloggande och jag känner redan pressen över mig.. Så mycket folk som litar på mig.. Känner att humorn tryter lite idag, men nu ska vi tänka på annat! Jag måste ju plugga in lite html koder så jag kan göra min blogg mega snygg! :D Som cornflakes! Önskar att något kul hade hänt igår som jag kunde skriva om... men nej! Förutom att jag gick till Don Rosenstam och kollade på Harry Potter. För att sedan gå hem och märka att det är ju jävligt stjärnklart ute... Så astronomisk som jag är så bestämde jag mig för att slänga mig på studsmattan (och inte fan hade jag tänkt på att det spöregnat hela dagen) och må bra en stund... Och bra mådde jag! Från att jag lättade från marken till att jag mötte studsmattan! Men vad är väl livet utan lite "squash"?

Och så har jag tittat lite på youtube och hittade ett klipp som är helt klart värt att kolla på!

Vi kan kalla det dagens youtube klipp eller något sånt! ;)
 

EUREKA!!!

Jag har nu listat ut att jag kan göra feta kluriga överstrukna och understrukna ord! Eller alla på en gång! Vilket genombrott! Nu är det dags att lista ut hur man byter typsnitt! Detta kommer bli en otroligt (lägg märke till bokstäverna) spännande och inflytelserik blogg! Början på en ny epok! Vänta bara tills jag kommer igång! ;)

WTF??

Jag fattar typ någonstans mellan noll och ingenting just nu... men det är väl som när man börjar använda facebook... 8-) ugh.. jag återkommer när jag listat ut allt! skarpsinnad som jag är så borde det ta någonstans mellan en vecka och 2 månader ;)

RSS 2.0